вторник, 25 марта 2014 г.

NODERĪGI PADOMI: 10 veidi kā ātri pārveidot jūsu mājokli

Ir atnācis pavasaris!
Ir atgriezušies putni, sākuši vīt ligzdas un no rītiem mūs modina melodiska vīterošana.
Pavasara saule iezogas mūsu logos. Un momentā gribas kaut-ko izdarīt, lai istabas spīdētu un krāsas kļūtu spilgtākas.

Tieši tāpēc kompānija EKOCENTRS ir sagatavojusi pazīstamu dizaineru padomus jūsu nekustama īpašuma uzlabošanai!  

Nedaudz spilgtu krāsu, piemeklētu aksesuāru un iedvesmas - tas ir viss, kas vajadzīgs, lai atjaunotu apnikušo interjeru. Mēs esam apkopojuši 30 idejas mājokļa atsvaidzināšanai.  Lasiet pirmās 10 :)

1. Veiciet pārkārtošanu. Atstumjat dīvānu no sienas un novietojiet to istabas vidū, noņemiet no sienas tepiķi un noklājiet viņu uz grīdas, pārvietojiet stāvlampu un skapi. Lūk jums jauns interjers!

2. Ielaidiet mājās dabu. Augļi, bērzu pumpuri, kaltēti zāļu stiebri, smiltis un jūras akmentiņi – tas viss lieliski izskatīsies dažāda lieluma un formas stikla vāzēs. Par dzīvo ziedu kompozīcijām vispār neiet runa.

3. Izmantojiet pāra principu,  lai sabalansētu interjeru. Divi krēsli, divas lampas, divas vāzes, divi vienādi puķu podi utt. Koks nelielā muciņā vai lielā puķu podā pretī skapim, arī būs tieši laikā. 

4. Pārkrāsojiet sienas vai arī nomainiet tapetes. Tas ir praktisks paņēmiens kā pilnībā pārveidot jebkuru istabu.  Starp citu, dažādu virsmu dekoram (mēbeļu, sienu) tagad ražo oriģinālus stikerus.



5. Izveidojiet ģimenes foto galeriju . Nopērciet vienādus rāmjus (vai nokrāsojiet dažādus rāmjus viena krāsā) un sagrupējiet tos uz sienas vai uz plaukta tā, kā jums patīk. 
6. Atsvaidziniet durvis. Izkrāsojiet vecās durvis dažādās kontrast krāsās.  Stikla ielaidumus var izdekorēt ar krāsainam uzlīmēm. Ja ir vēlme, nomainiet rokturus.

7.  Piešujiet krāsainas apmales spilvendrānām - vienkrāsaina gultasveļa uzreiz kļūs "jautrāka".

8. Padariet plašāku mazu telpu ar liela spoguļa palīdzību, kurš piekārts pie sienas, atstaro gaistu un telpu padara dzīvāku (Starp citu, šis paņēmiens lieliski der tumšajiem koridoriem un vannas istabām.)

9. Nomainiet taisnstūra žurnālgaldiņu uz diviem mazākiem, vienu apaļu vai galdiņu ar stikla virsmu – katrs no šiem variantiem jums palīdzēs palielināt telpu mājoklī.

10. Savāciet kopā visus priekšmetus kuri ir jūsu mājas kolekcijā. Nav svarīgi, kas tas ir –dizaineru vāzes, miniatūras mašīnītes, bizbizmārītes vai keramikas traukus. Kolekcija izvietota vienuviet grāmatu plauktā vai vitrīnā, izskatīsies "nopietni" un pievērsīs jūsu viesu uzmanību.






turpinājums sekos.....

Materiāla autors:  Монахова Вера

Комментариев нет:

Отправить комментарий