вторник, 1 апреля 2014 г.

NODERĪGI PADOMI: kā ātri pārveidot mājokli savām rokām Nr.2

Nedaudz spilgtu krāsu, piemeklētu aksesuāru un iedvesmas - tas ir viss, kas vajadzīgs, lai atjaunotu apnikušo interjeru. Mēs esam apkopojuši 30 idejas mājokļa atsvaidzināšanai.  

Lasiet nākamos 10 :)

11. Nomainiet mīksto krēslu un dīvānu apšuvi vai vienkārši uzvelciet viņiem čeholus.


12. Atbrīvojieties no nekārtības dzīvojamā istabā un koridorā, izmantojot mēbeles ar slēgtām daļām - piemēram, pufi ar sēdekļi-vāku, kartona kārbas un kastes, ko ir viegli tīrīt var izvietot zem dīvāna vai soliņa.

13. Neaizmirstiet par paklāju! Ja viņš ir - noņemiet un noslēpiet prom no acīm. Ja nav bijis - iegādājieties kaut vienu. Pat neliels strīpains celiņš lieliski der rotaļīgas atmosfēras veidošanai.

14. Nomainiet lampas abažūru izmantojot citu formu, krāsu vai rakstu.

15. Nomainiet spuldzītes guļamistabā uz mazāku jaudu (mazāk vatu) lai izveidotu romantiskāku atmosfēru. Starp citu, tam var izmantot arī krāsainās lampiņas. 
16. Nomainiet tumšos vecos aizkarus uz jauniem, krāsainiem un viegliem (viņi var būt lina, mākslīgā zīda vai organzas). Ņemiet vērā, ka aizkari līdz grīdai vizuāli palielina mazus logus. 

17. Uzklājiet uz galda galdautu vai uzlieciet dekoratīvu salveti. Gaidautu viegli aizstāt ar austumu gurnu lakatu vai auduma galabu. Drapējumu var izmantot arī priekš neliela žurnālgaldiņa, jo tā aizsegs žurnālus un avīzes, kuri parasti atrodas apakšējā plauktā. 
 

18. Nokrāsojiet koka mēbeles negaidītā tonī – tas piedos istabai pilnīgi jaunu kolorītu. Nekļūdīgi baltā krāsa paliek topā vienmēr.


19. Nomainier virtuves un vannas istabas dvieļu komplektus. Lai to krāsas sasaucas ar sezonu un jūsu noskaņojumu.

20. Pagatavojiet oriģinālu gultas galvgali gultai savām rokām: tam ir nepieciešams finiera gabals un spilgts audums.


Autore Vera Mohnatova

Nākamnedēļ vēl!


Drošie darījumi ar nekustamo īpašumu Latvijā: +371 22 3047 75 * +371 67 2800 80 * info@ekocentrs.lv  * www.ekocentrs.ru * invest-real.blogspot.com

Комментариев нет:

Отправить комментарий