понедельник, 7 апреля 2014 г.

10 VĒRTĪGI PADOMI: kā pārveidot jūsu mājokli Nr.3

Nedaudz spilgtu krāsu, piemeklētu aksesuāru un iedvesmas - tas ir viss, kas vajadzīgs, lai atjaunotu apnikušo interjeru. Mēs esam apkopojuši 30 idejas mājokļa atsvaidzināšanai:  

Pirmie 10 padomi
Lasiet nākamos 10 :) tālāk..


21. Vairāki spilveni austrumu gaumē atsvaidzinās veco dīvānu vai krēslu. Tos var pagatavot savam rokām vai nopirkt gatavus.
22. Miksējiet dažādus stilus – no tā interjers tikai iegūs. Piemēram, vecmammas bronzas svečturi ļoti mūsdienīgi izskatās uz stikla žurnāl galdiņa hai-tek stilā. 

23. Dekorējiet grāmatu skapja vai bufetes iekšpusi izmantojot gabalu tapešu vai audumu – šis dizaineru knifs pievērsīs viesu uzmanību plaukta saturam. 
24. Ielaidiet mājās pītās āra mēbeles. Pat viens šāds vasaras krēsls ienesīs mājoklī komfortu un relaksējošu atmosfēru. 
25. Pielieciet plauktus virs logiem. Tā jūs maksimāli efektīvi izmantosiet sienas un pie viena, visiem nodemonstrēsiet savu māla vai fajansa trauku, vai CD disku kolekciju. 
26. Pārkrāsojiet griestus viena no istabām debeszilā krāsā .... vai arī kādā citā krāsā. 
27. Dekorējiet sienu ar tematisku mini-galeriju. Izgrieziet no žurnāliem skaistas fotogrāfijas par tēmu dārzs, mode, ceļojumi utt. (noderēs arī vecas ēdienkartes, afišas, kartes, diplomi un pat rakstainu tapešu un audumu gabali) un ievietojiet to rāmjos. 


28. Nomainiet vannas istabas aizkaru un paklājiņu – tas ir pats vienkāršākais veids, ka atsvaidzināt šo istabu.
29. Piešķiriet Jūsu vannas istabai SPA salona atmosfēru. Izmantojiet atklātos plauktus, lai izvietotu visu savu aromātisko kolekciju - losjonus, želejas, "bumbiņas" un aromātiskās ziepes. 


30. Nomainiet veco, nobradāto koridora paklājiņu  uz jaunu un krāsainu, lai priecētu viesus.                           
                                      

Autore Vera Mohnatova

Nākamnedēļ vēl!


Drošie darījumi ar nekustamo īpašumu Latvijā: +371 22 3047 75 * +371 67 2800 80 * info@ekocentrs.lv  * www.ekocentrs.ru * invest-real.blogspot.com



Комментариев нет:

Отправить комментарий